LAZY-OUTDOOR PILLOW by LOF

 

De LAZY-OUTDOOR Pillow is een groot buiten Lounge kussen. Die vooral ontwikkeld is voor de horeca/project bedrijf markt.

Het kussen wordt gemaakt van zeer hoogwaardige materialen met een zeer lage milieu belasting. alle materialen die gebruikt worden zijn recyclebaar en er is reeds gebruik gemaakt van gerecycelde materialen.

Het kussen is bestand tegen alle weersinvloeden en kan zonder problemen het gehele zomer seizoen buiten blijven/gebruikt worden. wat het kussen ideaal maakt voor gebruik als lounge kussen bij uw strandpaviljoen/horecabedrijf.

Door middel van de zeefdruk op het kussen kunt u uw eigen uitdrukking geven aan het kussen en uw bedrijf uitstraling en naam meer kracht geven richting uw gasten/klanten.

 

Het kussen wordt gemaakt van 100% Acryl ( marine kwaliteit). met een binnenhoes gevuld met 100% natuurlijk Latex. Het Kussen heeft twee maten: 150cmx150cmx35cm en 150cmx200cmx35cm en weegt ca. 23kg en ca.30kg. Het kussen is voorzien van minimaal twee stevige stoere handvatten. het kussen is leverbaar in een zeer ruim kleurenpallet.

Neem contact met ons voor de mogelijkheden en prijzen.

LAZY-OUTDOOR PILLOW Lazy-outdoor 1

Lazy-outdoor beach Lazy-outdoor strand

 

Handcrafted in The Netherlands