KUSSENS VAN LOFdesign:

De kussens van LOFdesign zijn naar vele jaren ontwikkelen en testen gemaakt van de meest duurzame en milieu bewuste materialen en zijn geschikt om het gehele seizoen door buiten te gebruiken. ( aanvang seizoen April naar buiten en eind seizoen rond begin Oktober weer naar binnen). de door LOFdesignontwikkelde opbouw van de kussens zijn volledig bestand tegen de elementen. de kussens nemen zogoed als geen vocht op, mocht er door langdurig veel regen toch vocht opgenomen worden door de vulling van de kussens dan zal deze door de opbouw en de ingebouwde zeer goede beluchting snel weer droog worden. alle gebruikte materialen zijn tevens bestand tegen schimmel.

De kussens van LOFdesign zijn volledig recycelbaar en deels reeds gemaakt van gerecycelde materialen/grondstoffen. LOFdesign werkt volledig duurzaam en produceerd alle kussens in eigen Atelier in Nederland.

LOFdesign geeft dan ook 5 jaar garantie op alle door LOFdesign gemaakte kussens. ( zie voorwaarden ; pagina ONDERHOUD).

Speciale kussen ontwerp JAN DES BOUVRIE

Cushions special Jan des Bouvrie

Day-Bed with Custom LOFDESIGN outdoor cushions

 

Bij LOFDesign kunt u ook terecht voor uw maatwerk buiten kussens. Heeft u zelf een lounge bank of buiten meubel waar voor u nieuwe kussens nodig heeft. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij leveren op aanvraag complete kussens ( hoezen incl. vulling)  Prijzen zijn op aanvraag en geheel vrijblijvend. Wenst u een prijs opgave ? neem dan contact op met een van onze verkoop punten.

 

Handcrafted in The Netherlands