LOF “LOVES” OUTDOORS,THE OUTDOOR LIFE AND OUR PLANET.

LOF ONLY WORKS WITH THE MOST INNOVATIVE, ENVIRONMENTAL DURABLE MATERIALS

LOF IS LONG LIFE DESIGN WITH AN EYE TO THE FUTURE……

LOFDesign is een 100% Nederlands merk voor exclusieve, en hoog niveau buiten lounge meubelen. Harold de Vries en ontwerper Bart Vos vonden het tijd worden voor een mooi en krachtig maar vooral duurzaam buiten lounge meubel merk met de naam “LOFDesign”, wat de afkorting is voor Luxury Outdoor Furniture Design.

LOFDesign is 100% handmade in Holland. en staat voor luxe en tijdloos design. Sterke en van hoge kwaliteit materialen. Gedetailleerd in afwerking. Innovatief in gebruik van nieuwe materialen, en zeer sterk in het leveren van maatwerk oplossingen in zowel maatvoering en in de zeer ruime keuze van kleuren en soort stoffen.

De style van LOFDesign is een mix van modern design met simpele strakke lijnen. we maken gebruik van de meest nieuwe en innovatieve stoffen en materialen en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends in het buitenleven en proberen deze te verwerken in onze lounge meubel ontwerpen.

Vanwege de enorme stijging van de grondstofprijzen aluminium zijn wij genoodzaakt om per direct te stoppen met het produceren van de 13AL collectie.

Handcrafted in The Netherlands