AL-LAZYLOUNGE:

 

De AL-LAZYLOUNGE outdoorloungesofa is een aanvulling op de 13AL concept. en kan als zelfstandig lounge-meubel gebruikt worden maar is ook goed in combinatie met de 13AL collectie te gebruiken.

 

AL-lazylounge wordt van de zelfde materialen gemaakt als die van de kussens van de 13AL Lounge, en hebben dus ook het zelfde hoge lounge comfort.

En kunnen dus ook het gehele zomerseizoen buiten gebruikt worden. De AL-LAZYLOUNGE is dan ook een zeer goed product om te gebruiken als los lounge meubel bij uw Horeca gelegenheid ( eventueel met opdruk van uw bedrijfsnaam of Drankenlabel .)

De collectie bestaat uit de volgende elementen; AL-LAZYSUNLOUNGER, AL-LAZYLOUNGE en de AL-LAZYFOOTSTOOL.

Onze kussens worden met een duurzame koudschuim en 100% natuurlijk (gerecycled) Latex vlokken gevuld. wat resulteert in het hoge gebruik/lounge comfort. het zijn dan ook geen Bean-Bags! ( dus niet met EPS Korrels gevuld) Kussens zijn volledig recyclebaar en hebben dus weinig belasting voor het milieu. Vulling zit in een aparte binnenhoes van Non-Woven. Kussen is bestand tegen invoeden van UV licht en is schimmelwerend en rot vrij. bestand tegen vlekken en is zout en chloor bestendig. makkelijk in onderhoud. ( reinigen met water en een zachte borstel eventueel bij hardnekkige vlekken reinigen met een mildezeep. ( goed naspoelen met water). Stof is waterdicht  en ademend.

 

LOFDESIGN streeft naar een product van zeer hoge kwaliteit gemaakt van duurzame materialen met een lange levensduur. ook de AL-LAZYLOUNGE producten hebben 5 jaar Garantie op de stoffen en op fabricage.

_D3S9173

_D3S9172

_D3S9159

_D3S9155

_D3S9162

_D3S9179

 

 

 

Handcrafted in The Netherlands